Naša Pravila o privatnosti i Pravila o kolačićima objašnjavaju kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke.

Ova web stranica je dio MILTON MEDIA agencije.

U Nodejs.rs vrlo ozbiljno shvaćamo zaštitu ličnih podataka naših korisnika. Naša politika zaštite privatnosti regulira način na koji prikupljamo i obrađujemo informacije kada posjetite našu web stranicu. Osobne podatke obrađujemo samo na temelju jedne od zakonskih osnova za obradu.

Obrada osobnih podataka podrazumijeva svaku radnju ili skup radnji učinjenih s ciljem upravljanja, korištenja, stjecanja, držanja, otkrivanja ili prijenosa istih. To može uključivati, na primjer, prikupljanje, pohranjivanje, korištenje

Osobni podaci su svi podaci koji vas mogu identificirati, kao što su vaše ime, adresa, e-mail ili poštanska adresa. Nodejs.rs ne prikuplja vaše osobne podatke osim ako nam ih sami ne dostavite, primjerice prilikom naručivanja proizvoda ili pretplate na nešto. Time pristajete na korištenje vaših osobnih podataka u sljedeće svrhe.

Korištenje, otkrivanje ili prijenos osobnih podataka odnosi se na dijeljenje informacija o pojedincu s drugom stranom. To može uključivati ​​stvari poput imena, adrese ili datuma rođenja osobe. Osobni podaci se mogu dijeliti

Prikupljamo vaše osobne podatke kako bismo upravljali našim web mjestom i analizirali vaše preferencije, kako bismo vam mogli ponuditi personalizirane informacije i komunikaciju. Vaše osobne podatke možemo dijeliti s drugim preduzećima MILTON MEDIE i s našim klijentima, u svrhu za koju su podaci prikupljeni.

Nodejs.rs savjetuje svim roditeljima i skrbnicima da nauče svoju djecu kako sigurno i odgovorno postupati s osobnim podacima na internetu. Usluge koje pružamo nisu namijenjene osobama mlađim od 16 godina, ali ne možemo sa sigurnošću znati odnose li se podaci koje prikupljamo ili obrađujemo na osobe mlađe od te dobi. Savjetujemo svim roditeljima i skrbnicima da poduče osobe mlađe od 16 godina kako sigurno i odgovorno postupati s osobnim podacima na internetu.

Kolačići su male datoteke koje na vaše računalo postavljaju web stranice koje posjećujete. Kolačići pomažu web stranicama da zapamte vaše postavke tako da sljedeći put kada posjetite web stranicu ne morate ponovno ispunjavati isti obrazac. Kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke podatke i ne koristimo ih za praćenje aktivnosti pojedinačnih korisnika.

Neke od web stranica koje posjećujemo koriste kolačiće kako bi zapamtile vaše postavke (kao što je vaš jezik ili regija), kako bi vam pružile personalizirano iskustvo ili analizirale kako se naše web stranice koriste.

Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati ​​tehničke podatke, ali podaci ne identificiraju osobu.

Web stranice koriste kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva i u analitičke svrhe. Trajni kolačići pohranjuju se na računalu korisnika, dok se privremeni kolačići pohranjuju samo tijekom posjeta stranici.

Nodejs.rs koristi kolačiće treće strane za prikupljanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu korištenja naše web stranice. Ovi podaci uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i skupnom obliku.

Ako ne želite da se kolačići automatski prihvaćaju, možete promijeniti postavke u svom internet pregledniku. Također možete izbrisati i/ili onemogućiti kolačiće u bilo kojem trenutku na svom računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika koji koristite.

Više informacija o upravljanju kolačićima možete pronaći na stranicama postavki vašeg preglednika. Imajte na umu da se kolačići koriste za poboljšanje upotrebljivosti naše web stranice te da snimanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcionalnost značajki naše web stranice ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Bilten je redovito distribuirana publikacija koja sadrži različite informacije, obično o određenoj temi ili temi.

Ako ste dali izričitu suglasnost za primanje Newslettera, možemo Vam poslati elektronički newsletter komercijalnog sadržaja u reklamne svrhe. Podaci koje ste nam dostavili kako biste se pretplatili na Newsletter koristit ćemo se samo za slanje Newslettera. Ako se želite odjaviti s Newslettera, to možete učiniti u bilo kojem trenutku otkazivanjem pretplate. U slučaju otkazivanja pretplate, prestat ćemo obrađivati ​​osobne podatke koje smo prikupili u tu svrhu.

Ako se odjavite s newslettera prije isteka razdoblja u kojem ste primali newsletter, vaše ćemo podatke izbrisati iz našeg sustava.

Obrada vaših podataka u svrhu primanja newslettera nužna je za naše legitimne interese. Stoga niste dužni dati ove podatke i/ili pristati na primanje newslettera. Pravna osnova za primanje newslettera je Vaš pristanak (čl. 6. st. 1. Opće uredbe o zaštiti podataka). Ako ne pristanete na primanje newslettera, neće vam biti poslan.

Naš poslovni partner obrađuje naš newsletter za nas i želimo da znate da poduzima odgovarajuće mjere za zaštitu vaših podataka. Ne smiju koristiti vaše osobne podatke u druge svrhe.

Internetska trgovina

Kada kreirate profil kupca na našoj web stranici ili naručite putem naše web trgovine, morat ćete unijeti osobne podatke. Podaci koje dostavite i podaci koji proizlaze iz obrade Vaše narudžbe (kao što su broj i status narudžbe, podaci o vremenu i načinu dostave te adresa dostave, e-mail) nužni su za izvršenje ugovora. , odnosno pružanje usluge Web trgovine. Gore navedene podatke čuvat ćemo 3 godine, osim onih za koje važeći zakonski propisi (osobito iz računovodstva) ne propisuju dulji rok pohrane.

-Primatelj A: Ako ste mu u prijavi dali svoje podatke za kontakt, dobit će vaše podatke.

-Primatelj B: Ako im niste dali svoje podatke za kontakt u svojoj prijavi, oni će primiti vaše podatke ako su potrebni za ispunjavanje njihovog zadatka.

-Primatelj C: Ako im niste dali svoje podatke za kontakt u svojoj prijavi, oni će primiti vaše podatke ako su potrebni za ispunjavanje zadatka

Podijelit ćemo potrebne podatke sa otpremnicima kako bismo osigurali isporuku robe. Dijelit će se samo podaci potrebni za isporuku robe;

Ako odaberete izravnu dostavu, vaše ćemo podatke koristiti u svrhu za koju su prikupljeni. Naši poslovni partneri također imaju odgovarajuće i moderne sigurnosne mjere za zaštitu Vaših podataka. Podsjećamo da je obrada navedenih podataka nužna za sklapanje ugovora. Bez navedenih podataka nećemo biti u mogućnosti sklopiti ugovor niti obraditi vašu narudžbu.

Važno

Nodejs.rs ozbiljno shvaća sigurnost podataka i privatnost, nastojeći biti u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka. Konkretno, štitimo vaše podatke od gubitka, uništenja, manipulacije, neovlaštenog pristupa i neovlaštenog objavljivanja. Naši zaposleni dužni su čuvati povjerljivost vaših podataka i pridržavati se općih pravila Nodejs.rs u vezi s vašim podacima. Nadalje, koristimo najnoviju tehnologiju i organizacijske zaštitne mjere kako bismo zaštitili vaše podatke.

Rok čuvanja podataka

Vaše podatke čuvat ćemo tri godine nakon prestanka našeg ugovornog odnosa, osim ako važeći propisi zahtijevaju dulje razdoblje čuvanja. Vaše ćemo podatke koristiti u svrhe izravnog marketinga na temelju legitimnog interesa do tri godine nakon prestanka našeg ugovornog odnosa, osim ako važeći propisi zahtijevaju dulje razdoblje pohrane. Ako ste pristali na obradu u reklamne svrhe, vaše ćemo podatke čuvati dok ne povučete privolu.

Korisnik ima pravo pristupa i korištenja

Ukoliko želite da povučete privolu za našu obradu Vaših osobnih podataka, kontaktirajte nas na info@miltonmedia.rs i dostavite nam svoje ime, email adresu i datume povlačenja. Tada ćemo prestati obrađivati ​​vaše osobne podatke, osim ako nemamo uvjerljive legitimne razloge za nastavak njihove obrade.

Osim prava na povlačenje privole, korisnici imaju pravo na pristup svojim osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo na brisanje, pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka i pravo na prigovor. Također, korisnici imaju pravo podnijeti prigovor nadzornom tijelu za zaštitu podataka.

Ako odlučite da ne želite dijeliti svoje podatke, imajte na umu da možda nećete moći pristupiti nekim dijelovima web stranice. Ukoliko više ne želite da primate naše usluge, možete se odjaviti od primanja obaveštenja odjavom na našem sajtu ili slanjem e-mail obaveštenja na info@miltonmedia.rs.

Automatizacija obrade je proces preuzimanja ručnih zadataka i njihovog pretvaranja u učinkovitije

Neki podaci, kao što su vrsta internet pretraživača koji koristite, broj poseta i prosečno vreme provedeno na stranicama, obrađuju se automatski prilikom posete sajtovima Nodejs.rs.

Gore navedeni podaci koriste se kako bi se utvrdilo koliko je naša web stranica privlačna. Korisnik ima pravo da ne bude ocjenjivan isključivo na temelju automatizirane obrade, osim ako je to potrebno za sklapanje ili provedbu ugovora između korisnika i Nodejs.rs, dopušteno pravom Republike Srbije ili uz izričito dopuštenje korisnika.

Ova politika privatnosti odnosi se samo na početnu stranicu hosta Nodejs.rs. Sve druge stranice na ovoj web stranici koje mogu sadržavati poveznice na druge pružatelje usluga nisu obuhvaćene ovom politikom privatnosti. Prilikom napuštanja stranice Nodejs.rs obavezno pročitajte politiku privatnosti svake stranice koja prikuplja osobne podatke.

Kada dođe do promjena na vašem računu, bit ćete obaviješteni putem e-pošte ili objavljivanjem na

Naša pravila o privatnosti i pravila o kolačićima bit će objavljeni na početnoj stranici i na drugim mjestima koja se smatraju prikladnima. Sve promjene ovih pravila bit će objavljene na početnoj stranici i drugim odgovarajućim mjestima.