Nodejs.rs vaš prozor u svijet tehnologije

it revolucija portal kako pobijediti zavisnost od igrica
IT Portal Srbija za novu generaciju koja treba da lansira Balkan do nebesa

Nodejs.rs je IT portal za sve geekove i zainteresovane za korisne, isplative i lako primjenjive ideje.

Nodejs.rs portal kreiran je s ciljem da na jedno mjesto okupi sve tech stručnjake, zaljubljenike u svijet kriptovaluta i gejmere.

Tehnologija obuhvata mnogo područja. Stoga, Nodejs.rs svakodnevno objavljuje najnovije vijesti, savjete i članke na razne teme iz tehnologije.

Brzo i lako možete otkriti odgovore na temu kupovine kriptovaluta, recenzije novih mobitela, zanimljive vijesti i sve o društvenim mrežama.

Koliko brzo danas možemo doći do najnovijih informacija dovoljno govori o činjenici koliko se tehnologija razvija.Nodejs.rs portal postat će vaše neizbježno mjesto za informisanje o svim novostima vezanih za tehnologiju.

Kontaktirajte nas:


OGLAŠAVANJE:


marketing@tnt.ba
+387 62 553 222

UREDNIŠTVO

info@nodejs.rs / info@tnt.ba
Da li je moguća Online zarada?

Kada smo već počeli govoriti o razvoju tehnologije neizbježno je spomenuti i online zaradu. Novi oblik zarade novca koji postaje sve popularnije među mladima posebno studentima.

No, ovdje nije samo riječ o brzoj i lakoj zaradi. Iako postoje mnoge platforme koje nude studentske honorarne poslove, online poslovi mogu nuditi i ozbiljnu zaradu.

Danas od kuće možete voditi vaš vlastiti biznis, web shop, blog ili možete raditi kao freelancer. Postoji mnogo mogućnosti za poslove na internetu. Sve zavisi od vaših zanimanja, sposobnosti i znanja.

Za online zaradu često nije potrebna posebna kvalifikacija poput završenog kvaliteta. Dovoljno je samo da ste vrijedni i uporni.

Na portalu Nodejs.rs kreirali smo kategoriju Zarada koja pomaže svima da pronađu posao iz snova na internetu koji će donijeti ozbiljan novac.

Uz savjete iskusnih stručnjaka možete otkriti koja je vaša zanimacija iz snova i samim time pronaći ćete posao na internetu.

Važno je napomenuti da prilikom potrage za poslom na internetu važno je obratiti pažnju na određene stvari.

Nažalost danas postoji mnogo stranica za prevaru koji vam mogu oduzeti novac. Zato prije nego što se upustite u bilo koji biznis istražite vašeg budućeg saradnika ili platformu na kojoj ćete raditi.

Koristite samo provjerene platforme za zaradu ukoliko ne želite poći putem kreiranja vlastitog mini biznisa.

U oba slučaja važno je da budete oprezni!

it portal
Na portalu Nodejs.rs kreirali smo kategoriju Zarada koja pomaže svima da pronađu posao iz snova na internetu koji će donijeti ozbiljan novac.

Kategorija Tech

Kako saznati koji je najnoviji mobilni uređaj na tržištu ili ko je kupio Twitter? Uz kategoriju Tech upravo možete saznati najnovije vijesti i trikove u svijetu tehnologije.

Pored vijesti, naši već iskusni stručnjaci kreirali su edukativne članke vezane za sva polja informatike, društvenih mreža itd.

Možda je ovo i najkorisnija kategorija na portalu Nodejs.rs jer vam nudi detaljniji pregled svih najzanimljivijih vijesti koje vrijedi znati.

Pa čak i savjeti o kriptovalutama ili vezani za programiranje mogu se pronaći u ovoj kategoriji na Nodejs.rs portalu.

Kategorije vijesti prilagođene su svim početnicima ili iskusnim tech stručnjacima koji žele nove, svježe vijesti.

Šta su kriptovalute?

U kategoriji Tech možete pronaći nove informacije o kriptovalutama i njihovom tržištu. No, danas su kriptovalute postale neizostavan dio u svijetu tehnologije. Stoga, one zahtjevaju posebnu pažnju i detaljno proučavanje.

Kreirali smo kategoriju Kripto kako bi bolje istražili područje digitalnog novca. S obzirom da je kupovina digitalnog novca ozbiljno ulaganje potrebno je infromisati se o njemu.

Naučite u kategoriji Kripto  kako kupiti kriptovalute, kakvo je trenutno stanje na tržištu i koji su osnovni pojmovi u kripto svijetu koje morate znati.

Naš cilj je uz pomoć kategorije Kripto upoznati sve mlade i stare o budućnosti novca – kriptovalutama.

Kao što smo ranije naveli kada su u pitanju ovakve stvari vrlo važno je sve raditi sa dodatnim oprezom. Dobro istražite sve o kriptovalutama, pročitajte naše članke i savjete na ovu temu i tek onda polako možete zakoračiti u novi svijet novca.

Naučite prednosti i nedostatke kupovine Bitcoina i otkrijte koje su najbolje kriptovalute gotovo bez naknada za transakcije!

Poznavanje kripotvaluta postat će dio opće kulture. Tako da ne morate biti IT stručnjak da saznate kako trgovati kriptovalutama i šta zapravo one znače.

it portal
Nodejs.rs vaš prozor u svijet tehnologije

Recenzije mobitela

Nodejs.rs tim pažljivo testira i istražuje trenutno tržište pametnih telefona. Koji su najisplativiji mobiteli, koji su telefoni sa najboljom kamerom otkrit ćete u kategoriji Recenzije.

S druge strane kategorija Mobi posvećena je novostima o novim pametnim uređajima na tržištu i njihovim zanimljivim opcijama.

Uz obe kategorije dobit ćete bolji pogled na trenutno stanje tržišta pametnih telefona, tableta i računara.

Recenzije će pomoći prilikom kupovine novog uređaja za posao, fakultet ili za slobodno vrijeme.

Iskustvo je pokazalo da recenzije i dojam korisnika najbolje pomažu prije kupovine novog uređaja. Ipak svi želimo kupiti najbolje za sebe i za isti novac dobiti ono što tražimo.

Tako da uz detaljne recenzije i opis uređaja na tržištu lako se možete opredijeliti za vaš laptop ili pametni telefon iz snova.

Kontaktirajte nas:
info@nodejs.rs i marketing@tnt.ba

Najnovije igrice

Koje su najnovije ali i najbolje igirce otkriva kategorija Gaming posvećena svim zaljubljenicima u igrice.

Od World of Warcrafta pa sve do besplatnih android igrica naša ekipa portala sve sfere gaminga pokriva!

Također, možete otkriti koji je laptop najbolji instalaciju i igranje igrica. Recenzije, vijesti, savjeti i u ovoj kategoriji neće izostati.

Bez obzira da li pripadate mlađoj ili starijoj generaciji jedno je sigurno – ovdje ćete pronaći sve željene informacije.

nodejs.rs
Isprobajte najnovije igrice

Kako ažurirati Windows?

Svakako da je potrebno nekada računar odnijeti na servis, ali u nekim situacijama kada nam se žuri ili jednostavno nemamo druge opcije svi tražimo rješenje na dobrom starom prijatelju Google-u.

Čak ne trebate guglati kako ažurirati windows već možete ukucati nodejs.rs i na našem portalu u kategoriji Windows  otkriti detaljno upustvo kako ažurirati windows ili kako očistiti računar.

Sve najbitnije informacije, savjeti, tutorijali po pitanju tehnologije, kriptovaluta, društvenih mreža nalaze se na jednom mjestu portalu nodejs.rs

Kontaktirajte nas:
info@nodejs.rs i marketing@tnt.ba

Preporučujemo da pročitate: