Android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj telefon

U Trgovini Play postoje milijuni aplikacija, od igara koje izazivaju ovisnost, preko osnovnih alata za produktivnost do sjajnih načina za prilagodbu telefona. Još bolje, postoje aplikacije koje će u potpunosti promijeniti način na koji koristite svoj telefon. Neki poboljšavaju korisničko sučelje, drugi automatiziraju uobičajene zadatke, a neki preuzimaju popularne funkcije operacijskog sustava i čine ih još boljim.

Pogledajmo neke od najnevjerojatnijih Android aplikacija.

Android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj telefon

Lynket preglednik

Društveni mediji izvrsni su za pronalaženje zanimljivih članaka na internetu, ali nije uvijek zgodno pročitati ih odmah. Ponekad je bolje staviti nekoliko članaka na čekanje i vratiti im se kasnije. To je ono što možete učiniti s preglednikom Lynket. Otvara web stranice u pozadini. Možete mu pristupiti kad god želite dodirom plutajućih oblaka na zaslonu.

Jednostavno je, ali tako korisno. Aplikacija radi s vašim postojećim zadanim preglednikom i također može ubrzati pregledavanje automatskim učitavanjem AMP verzija veza koje kliknete.

Preuzmite preglednik Lynket

android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj telefon

Najbolji Android widgeti su zaista korisni, ali ako ih previše koristite, brzo će zatrpati vaše početne zaslone i usporiti vaš telefon. Popup Widget 3 odražava njihov način rada. Pretvara sve vaše odabrane widgete u ikone 1 × 1 na vašem početnom zaslonu. Kada dodirnete jedan, otvorit će se tako da možete vidjeti što je unutra.

Aplikacija vam pruža praktičnost i brzinu widgeta – ne morate pokrenuti cijelu aplikaciju samo da biste vidjeli svoje najnovije tweetove ili provjerili vremensku prognozu – nema rezultata.

Preuzmite skočni widget 3

Notepin

android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj telefon

Notepin radi nešto toliko očito da ćete se zapitati zašto već nije dio Androida. Jednostavno rečeno, omogućuje vam stvaranje bilješki, a zatim ih prikvačite na ploču s obavijestima kao podsjetnike.

Iako aplikacija nije previše složena, svoje bilješke možete razvrstati po prioritetu ili nedavno dodanim, a također su usklađene u boji, što izgleda sjajno. Nakon što ih prikvačite, vaše će bilješke biti vidljive na vašoj ploči s obavijestima dok ih ne otkvačite.

Iako Notepin ne radi ništa revolucionarno, to je definitivno jedna od najnevjerojatnijih aplikacija za korisnike Androida koji cijene produktivnost i organizaciju.

Preuzmite Notepin

MacroDroid

android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj telefon

Uklonite dosadu iz uobičajenih zadataka koje obavljate svaki dan pretvarajući ih u makronaredbe, niz naredbi koje se događaju automatski. MacroDroid je sličan popularnoj aplikaciji za automatizaciju Android Tasker.

Aplikaciju trebate konfigurirati sa samo dvije postavke – radnjom koju će pokrenuti okidač. Dakle, uključivanje slušalica može biti okidač, a odgovarajuće radnje mogu biti automatsko pokretanje aplikacije Spotify i podešavanje razine glasnoće.

Možete dodati izborna ograničenja za fino podešavanje uvjeta pod kojima se vaša makronaredba može izvoditi. To aplikaciji daje još veću snagu, a vaše makronaredbe mogu biti jednostavne ili složene koliko god trebate.

Preuzmite MacroDroid

IFTTT

android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj telefonDok je MacroDroid savršen za automatizaciju na uređaju, IFTTT čini isto za web usluge. Službena aplikacija IFTTT omogućuje vam stvaranje apleta koji povezuju dvije internetske usluge ili uređaja, s vašim Android telefonom kao središnjim čvorištem.

Mogućnosti su gotovo beskrajne. IFTTT možete koristiti za upravljanje svojim pametnim uređajima, automatski tweetati, primati SMS obavijesti za svoje sastanke u Google kalendaru ili primati obavijesti o sniženju cijena za proizvode koje želite kupiti.

Preuzmite IFTTT

Pokreti preko cijelog zaslona

android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj telefon

Novije verzije Androida imaju prilično dobre kontrole pokreta, ali čak i one mogu biti prilično ograničene. Pokreti preko cijelog zaslona to popravljaju. Omogućuje rad pokretima bilo gdje duž lijevog, desnog i donjeg ruba zaslona. Također vam omogućuje da svakom rubu dodijelite dvije funkcije – jednu za kratko povlačenje i jednu za dugo povlačenje.

Ove dodatne opcije omogućuju vam kontrolu glasnoće, pokretanje Google asistenta, uključivanje svjetiljke i još mnogo toga.

Preuzmite pokrete preko cijelog zaslona

MightyText

Dok će vam WhatsApp Web omogućiti slanje WhatsApp poruka putem vašeg računala, ako više volite SMS, MightyText postaje bitna aplikacija.

Sinkronizira se s vašim PC, Mac ili Linux računalom i daje vam potpuni pristup vašim SMS porukama na većem ekranu. Možete čitati, odgovarati na nove poruke ili sastavljati nove poruke, kao i pregledavati obavijesti iz svih drugih aplikacija. Možete čak i upućivati ​​pozive tako da ne morate ponovno podizati slušalicu.

Preuzmite MightyText

Univerzalna kopija

android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj telefon

Uz Universal Copy, možete kopirati i zalijepiti gotovo sve iz bilo koje aplikacije, pa čak i kopirati tekst sa slike. Besprijekorno se integrira sa sustavom. Sve što trebate učiniti je dati aplikaciji relevantna dopuštenja, a sljedeći put kada želite kopirati tekst, samo pokrenite aplikaciju pomoću veze na traci obavijesti, a zatim dugo pritisnite ili aktivirajte način skeniranja kako biste pronašli tekst na slici.

Preuzmite Universal Copy

Sezam

android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj telefon

Sesame može pretraživati ​​gotovo sve vaše druge aplikacije, prikazujući Slack poruke ili Spotify popise za reprodukciju izravno s vašeg početnog zaslona. Također stvara prečace do određenih funkcija unutar tih programa. Bilo da želite učitati svoju dnevnu rutu do posla ili brzo provjeriti rezultate uživo u svojoj omiljenoj sportskoj aplikaciji, to možete učiniti samo jednim dodirom.

Preuzmite Sesame

Novi pokretač

android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj telefon

Mali je, brz, stabilan i beskrajno prilagodljiv. Zadane postavke su savršene, ali također dolazi s dodatnim značajkama za koje možda niste znali – od podrške za paket ikona do mogućnosti promjene veličine bilo kojeg widgeta.

Ali ugrađene kontrole pokreta pobjeđuju sve. Omogućuju vam dodjeljivanje funkcija – od aktiviranja postavki do navigacije sučeljem do pokretanja aplikacija. Ako ste iskusan korisnik, Nova će iz temelja promijeniti način na koji komunicirate s vašim uređajem.

Preuzmite Nova Launcher

Super statusna traka

android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj telefon

Android je uvijek bio vrlo prilagodljiv, ali jedno područje koje većina ljudi ignorira je statusna traka. Ova aplikacija to konačno mijenja. Možete koristiti Super statusnu traku da prilagodite svjetlinu zaslona ili razinu glasnoće tako što ćete prijeći prstom po vrhu zaslona. Možete postaviti oznaku za pregled dolaznih poruka i obavijesti. I možete konfigurirati mnoge druge kontrole pokreta, pratiti trajanje baterije ili promijeniti izgled i dojam cijelog područja.

Preuzmite Super statusnu traku

Na eKako se prvi put pojavio post Android aplikacije koje će promijeniti način na koji koristite svoj telefon.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Možda vas zanima