back to top

Najbolji telefoni za 300 evra

Veoma često pitanje u ovim kriznim vremenima koji su to najbolji telefoni za 300 evra. Zbog toga donosimo listu najboljih telefona u ovom rangu.

Uprkos činjenici da živimo u vremenu IT tehnologije i užurbanog razvoja pametnih telefona nije svaki džep iste dubine.

Postoji mnogo klakulacija od onoga što tržište postavlja kao konkurenciju za mobilne telefone. Pogotovo u dvadeset prvom veku kada se sve odvija veoma brzo i tehnologije napreduju vrtoglavom brzinom.

Mobilni telefoni su postali potreba, i skoro svaka osoba na svetu poseduje po jedan, u nekim slučajevima se dešava da jedna osoba ima u svom vlasništvu čak dva ili više telefona.

Međutim kada govorimo o odnosu cene i kvaliteta, mi smo se potrudili da za vas izdvojimo ono što je najrelevantnije.

Sada ćemo vam predstaviti neke mobilne uređaje koje možete posedovati za izdvojenih 300 evra, ali i sve ono što karakteristike nalažu, odnosno šta valja, a na šta je potrebno obratiti pažnju prilikom odabira.

najbolji telefoni za 300 evra
Najbolji telefoni za 300 evra

Xiaomi Mi 11X je jako povoljan pametni telefon

Telefon koji poseduje bateriju sa 4520mAh. To će vas odmah rešiti briga jer dobra baterija je jedan od osnovnih preduslova za odabir pametnog telefona.

Ram memorija od 6GB će svakako učiniti da procesor radi brže, a interna memorija od 128GB je definitivno još jedna od predonosti ovog uređaja.

Ovaj telefon ima kamere, foto 48Mpx, video foto 8Mpx, 20Mpx i 5Mpx, što sve zajedno može garantovati vrhunsku fotografiju ili video. Procesori od 8 total cores, MAX 3.2GHz učiniće da vaš telefon u svakom trenutku odgovori na sve zahteve koje budete imali.

Jeftini iPhone recenzija Apple iPhone 8 256GB

Opšte je poznato da su Apple telefoni odličnog kvaliteta, epa sada je došlo i to vreme da za čitavih 300 evra možete sebi nabaviti jedan odličan model. U pitanju je Iphone 8 sa 256GB memorije.

Međutim treba napomenuti da mu je baterija nešto slabije amperaže jer ima čitavih 1821mAh, ali takođe i Ram memoriju od samo 2GB. Poseduje dve kamere od 12mpx i 8mpx.

Procesor se sastoji od 6 jezgara i to 6 total cores, MAX 2.4GHz. Naravno, kao i svi apple uređaji i ovaj poseduje čitač otisaka prstiju, aksecelerator i još puno toga što vam sigurno može biti korisno.

Pametni telefon Poco X3 Pro 8GB, 256GB

Procesor se sastoji od 8 jezgara i radi na 3 gigaherca, 8 total cores, MAX 3GHz, što je definitivno dovelo do toga da je ovaj model telefona zasigurno naš favorit.

Ovaj telefon nudi fenomenalnih 256GB interne i 8GB ram memorije, dok mu je baterija fantastičnih 5160mAh.

Kristalno jasnu sliku dobićete preko 4 kamere i to od 48Mpx, 8Mpx, 20Mpx i 2Mpx, od kojih svaka donosi neke novine iz sveta rezulucije, makro ili FullHD sliku.

Recenzija telefona OnePlus Nord CE 5G

Malo poznati OnePlus će vas odmah na početku oduševiti baterijom od 4500mAh, odličnom Ram memorijom od 6GB, i internom koja broji 128GB. Takođe, ovaj telefon poseduje i tri kamere od 64, 8 i 16mpx.

Njegov procesor se sastoji od čak 8 jezgra i to 8 total cores, MAX 2.2GHz. Takođe poseduje i senzor dubine, kompas, senzor blizine, žiroskop, akcelerometar, čitač otiska prsta i.t.d.

Recenzija Xiaomi Redmi Note 10 Pro Max 8GB, 128GB

Xiaomi telefoni sve više dobijaju prostora na današnjem tržištu. To nije novost, ali ono što je sigurno obećavajuća činjenica, jeste da je sve više zadovoljnih korisnika među mlađom populacijom.

Ovaj model telefona ima bateriju od 5020mAh, dok mu je Ram memorija 8GB, a interna 128GB . Svakako nešto što potpno zadovoljava kriterijume prosečnog koristnika.

Poseduje 4 kamere od kojih je glavna čak 108Mpx, dok su ostale 8Mpx,16Mpx i 5Mpx. Procesor radi na zapanjujućih 8 jezgara, 8 total cores, MAX 2.3GHz, što definitivno garantuje brzinu i pouzdanost.

Jeftini Samsung Galaxy A22 5G 8GB 128GB Dual SIM

Samsung je već poznati brend širokim masama svuda u svetu, ali ono što ovaj model izdvaja od ostalih jeste njegova baterija od 5000mAh. Definitivno ćete zaboraviti na punjač i isprljujuće punjenje telefona tokom cele noći.

Kao i njegovi konkurenti, ovaj telefon ima Ram memoriju od 8GB i internu od 128GB. Međutim 3 kamere od 48Mpx, 5Mpx i 8Mpx, sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim. Procesor koji radi sa 8 jezgara, 8 total cores, MAX 2.2GHz, definitivno zaslužuje pažnju i poštovanje.

Recenzija telefona Motorola Defy 2021

Zanimljiva činjenica koja je karakteristična za ovaj model telefona jeste da se u Srbiji našao u prodaji tek od avgusta 2021.godine. Poseduje odličnu bateriju koja ima 5000mAh , što će biti i velika prednost ove motorole.

Međutim, Ram memorija od samo 4GB i interna od 64Gb možda neće zadovoljiti potrebe baš svih korisnika. Tri kamere od 48Mpx, 8Mpx i 2Mpx mogu zadovoljiti one starije korinisnike koji ipak nisu toliko zahtevni.

Procesor od 8 jezgara je ipak još jedna prednost ovog modela, 8 total cores, MAX 2GHz, aksecelerator, otisak prsta, žiroskop i još puno toga krasi ovaj telefon u kome ćete zasigurno uživati.

Odličan telefon Oppo A94 5G

Uređaj koji definitivno zaslužuje našu pažnju i vredelo ga je izdvojiti u moru drugih. Ovaj model telefona ima 4310mAh energetsku moć punjenja, dok mu je jača strana interna memorija od 128GB i 8GB ram memorija.

https://www.youtube.com/watch?v=WY0ZUEX2Kis
Oppo je odličan telefon

Kao što ste možda već navikli konkurencija se potrudila da odgovori zahtevima svih onih koji obožavaju fotografiju, tako da ovaj model ima četiri kamere i to od 48Mpx , 8Mpx, 16Mpx i 2Mpx za makro fotografije.

Procesor mu radi na 2.4 gigaherca, a sastoji se od osam jezgara, 8 total cores, MAX 2.4GHz

Vivo Y72 5G RECENZIJA

Vivo može da se pohvali baterijom od 5000mAh, kao najvećim adutom. Međutim ni ostalih karakteristika mu ne manjka, pa tako imamo 8GB RAM i 128GB interne memorije.

Vivo zaslužuje svoje mesto na listi najbolji telefoni za 300 evra

Definitivno je veliki plus i činjenica da ovaj telefon ima četiri kamere i to od 64Mpx, 8Mpx, 16Mpx i 2Mpx. Procesor mu je na nešto nižim frekvencijama pa tako model telefona sadrži i radi na 8 total cores, MAX 2.2GHz.

Zaključak top liste najbolji telefoni za 300 evra

Koji god model da odaberete za sebe, sigurno je da nećete pogrešiti, odnosno možete birati između odnosa cene i kvaliteta. Mi smo se potrudili da za vas izdvojimo ove modele telefona koji su sigurno najbolji u klasi, pa da vam tako olakšamo posao ukoliko imate nedoumice.

zaključak top liste najbolji telefoni za 300 evra
Najbolji telefoni za 300 evra

Nadamo se da ćete biti zadovoljni ovim što smo vam pripremili i da ćete napraviti pravilan izbor novog telefona koji će definitivno postati deo vaše svakodnevnice.

Pročitajte i ostale tekstove sa ovog portala, sigurno je da ćete naći još puno korisnih informacija i interesantnih tekstova koje pirpremaju naši najbolji pisci širom sveta.

Preporučujemo i ove recenzije telefona

Možda vas zanima