back to top

Sajtovi za gledanje serija online sa prevodom: TOP 9

Izdvojili smo koji su najpoznatiji sajtovi za gledanje serija online sa prevodom na srpski. Ovo su sajtovi gde se mogu gledati serije online sa prevodom potpuno besplatno.

Gledanje filmova online je odavno postalo popularno u svetu, a poslednjih godina sve više i gledanje serija preko interneta. S obzirom da je internet pretekao televiziju po popularnosti, ne treba čuditi što je publici omogućeno da gledaju omiljene filmove i serije bilo kada, odnosno onlajn. 

Razlog zašto je gledanje serija na internetu danas toliko atraktivno je što nema skidanja sadržaja, niti uklapanja video snimaka sa odgovarajućim titlovima za prevod. Pored toga, svaka serija može se pregledati sa bilo kog uređaja, na bilo kom mestu gde ima interneta, besplatno. U većini slučajeva dostupni su celi serijali.

Sajtovi za serije online sa prevodom potpuno besplatno

gledanje serija online
Sajtovi za gledanje serija online sa prevodom: TOP 9

U nastavku teksta izdvojili smo za vas najpopularnije servise za gledanje serija online sa prevodom besplatno. Ovo su sajtovi na kojima definitivno možete pronaći i pregledati mnoge poznate, ali manje poznate naslove serija. 

Informišemo vas i delimo u nastavku koji su najbolji sajtovi za gledanje serija online. Lista se sastoji od 9 odabranih:

 1. serijeonline.net,
 2. vip serije,
 3. serije.me,
 4. gledajonline.net,
 5. www2.gledajseriju.com,
 6. gledajsaprevodom.online,
 7. hdsaprevodom.com,
 8. domaće serije online,
 9. natabanu.com.

Serijeonline.net za gledanje serija online

Sajt Serijeonline.net je jedan od najboljih sajtova za gledanje serija na internetu, u HD formatu. Kada otvorite sajt primetićete da je lepo sortiran. Takođe, pregledan je i pretraga je laka.

Najstarije serije koje se na ovom servisu Serijeonline.net mogu gledati su iz 2000-te. Dostupne su naravno i serije novijih datuma.

Gledanje HD serija sa prevodom online je besplatno i nema limita po broju preglednih serijala. Takođe, ne postoji ni obaveza da se korisnici registruju.

Na sajtu Serijeonline.net mogu se gledati i filmovi sa prevodom, poznate domaće serije na srpskom jeziku, kao i meksičke latino serije.

Sve epizode i serijali se mogu pretražiti direktno pretragom, kao i po godinama (2000-2020), po žanrovima (akcije, komedije, fantazije, horori, triler, vestern…) ili po početnom slovu naziva.

Iskačućih reklama ima, ali sasvim malo.

sajtovi za gledanje serija online sa prevodom: top 9
Sajtovi za gledanje serija online sa prevodom: TOP 9

VIP serije za gledanje serija na internetu

Sajt VIP serije je još jedan poznatiji servis za serije online sa prevodom. Kao odličan sajt našao se na našoj listi za gledanje serija sa prevodom na srpski jezik u HD formatu, zato što nudi zaista veliki izbor epizoda mnogobrojnih žanrova; kako novijih HBO serija tako i onih starijih

Mogu se gledati skoro sve kraće i duže TV serije različitih žanrova, i to još iz davne 1994., 1995., 2000. godine. Pored toga, za ljubitelje novih serija dostpne su skoro sve najnovije sezone koje uveliko imaju svetsku popularnost.

Na ovom sajtu za gledanje serija online možete gledati i popularne filmove online. Gledanje serija na sajtu Serije online je besplatno i nije potrebna registracija da bi se pristupilo sadržaju i gledanju epozoda. Međutim na ovom sajtu nema domaćih serija.

Što se tiče reklama, ima ih. Otvara se nekoliko pop-up prozora na početnoj strani sajta, kao i veliki broj novih reklama u zasebnim prozorima.

Serije.me za gledanje serija onlajn

Sajt serije.me takođe spada među popularnije servise gde korisnici mogu gledati ponuđen sadržaj najpopularnijih serija.

Sve najbolje serije koje mogu se pronaći i pregledati na ovom sajtu grupisane su prema svim žanrovima (animirani, akcioni, porodični, muzikl, istorijski, naučno fantastični, trileri, ratni i svi ostali). Takođe, izlistane su i po godini izlaska (od 1999. godine).

Online serije sa prevodom gledaju se na ovom sajtu u HD rezoluciji, mogu se gledati bespatno, bez problema i neogrničeno.

sajtovi za gledanje serija online sa prevodom: top 9
Sajtovi za gledanje serija online sa prevodom: TOP 9

Gledajonline.net za gledanje serija sa prevodom

Gledajonline.net je još jedan sveobuhvatni sajt sa bazom filmova i serija, preko koga su dostupni HD filmovi i TV serije sa prevodom online.

Omogućava gledanje velikog broja epozoda aktuelnih stranih televizijskih serija sa prevodom na srpski jezik. Takođe, nudi i gledanje domaćih serija online besplatno.

Na ovom servisu mogu se pronaći maltene svi poznati naslovi serija. Serijali su razvrstani po žanrovima, zatim po godinama (od 70-tih pa naviše), po oceni i IMDB rejtingu.

www2.gledajseriju.com za serije online

Sajt Gledajseriju.com je može se reći skromnji sajt po broju dostupnih serijala, ali opet se može naići na veliki broj poznatih i novijih serija. Gledanje serija je besplatno, a nije potrebna ni registracija za pristup sadržaju.

Dostupne su serije od 2006-2020. godine. Žanrovi epizoda u kojima se može uživati su akcija i avanture, krimi serije, dokumentarne serije, komedije, drame, misterije, naučno fantastični žanrovi serija i trileri.

sajtovi za gledanje serija online sa prevodom: top 9
Sajtovi za gledanje serija online sa prevodom: TOP 9

Gledajsaprevodom.online za gledanje serija onlajn

Gledajsaprevodom.online je sajt koji nudi besplatno gledanje mnogih novijih HD filmova i serija sa prevodom online, ali je to moguće samo za registrovane korisnike.

Registracija je besplatna i gledanje sadržaja na sajtu se ne plaća, ali da bi se moglo pristupiti sadržaju korisnik se mora ulogovati u nalog.

Ostali sajtovi za gledanje serija na internetu

Još neki servisi, odnosno sajtovi koji omogućavaju gledanje serija online sa prevodom besplatno su:

 • hdsaprevodom.com  – serije su sortirane prema žanrovima, zatim po državi izlaska, po najbolje rangiranim na IMDB, zatim po listi od A do Z, kao i po godini izlaska;
 • domaće serije online – servis koji omogućava gledanje najpoznatijih naslova sa domaće scene (za gledanje domaćih serija);
 • natabanu.com – manji servis ratvrstan na nekoliko manjih kategorija: sa kategorijom televizijskih serija po državama, zatim kategorijom filmova, kao i otvorenim forumom za javnu diskusiju i dodatno informisanje o epizodama.

Nadamo se da smo vam ovim člankom pomogli da pronađete odgovarajući sajt za gledanje omiljenih serija online sa prevodom besplatno. Ukoliko znate još neki servis za serije onlajn koji bi korisnicima i čitaocima mogao biti zanimljiv, budite slobodni da podelite sa nama.

Možda vas zanima