back to top

Budite korak ispred: Upoznajte najbolje online kladionice u Srbiji i pobedite!

Sigurno ste se barem jednom u životu susreli sa nekom vrstom klađenja. Nije to moralo biti u nekoj kladionici, ili putem interneta, jednostavno ste mogli sedeti sa vašim najboljim prijateljem, komentarisati neki meč i napraviti opkladu isključivo između vas. Na taj način nikoga ne biste oštetili, a gledanje meča donelo bi sasvim novo uzbuđenje. Onaj koji bi odneo opkladu, slatko bi to trljao na nos drugaru, a pride i nešto malo zaradio.

Čak i dok ste bili deca, sigurno ste se barem jednom kladili u žvaku ili čokoladu kada su igrali Partizan i Zvezda i posle sa nestrpljenjem gledali “Večiti derbi” da vidite da li će vaša opklada biti dobitna. Zarazno je kada jednom počnete i osetite slast dobitka. Ne kažu džabe da je klađenje “Džentlmenski sporazum između dva gospodina”. Ova fraza datira od davnina i preuzeta je iz engleskog zakonika. Neretko ste mogli ovaj tekst pročitati upravo na tiketima koje je štampala Mozzart kladionica.

Sada su papirne tikete zamenili oni digitalni koje možete naći na vašim računarima ili u telefonima kada postavite opkladu preko internet naloga. Kladionice u Srbiji online pružaju vam upravo ovakav vid klađenja gde niste u obavezi da napustite komfor vašeg doma, nego da iz fotelje uplatite novac na vaš nalog i uživate u euforiji koju nosi online klađenje. Danas ćemo vam izdvojiti neke najbolje online kladionice u Srbiji kao i najbolje strane online kladionice pa ostanite još malo sa nama.

Zaboravite redove u kladionici, tu je online klađenje!

Sigurno znate onaj osećaj kada ste tek ušli u kladionicu i želite da što pre uplatite tiket, a ispred vas u redu stoji deda koji jedva može da pročita šta je želeo da uplati. Taman kada je završio, vama su upravo počele utakmice i vidno iznervirani cepate papirić i pravite novi.

Sve ovo sada možete lagano da izbegnete. To je jedna od najvećih prednosti kada koristite kladionice u Srbiji online. Svedoci smo brzom napretku tehnologije, a samim tim je napredovalo i samo klađenje. Zahvaljujući tome, sada imate jako veliki broj načina na koji možete uživati u ovoj “zarazi”. Izdvojićemo najbolje online kladionice u Srbiji barem po opštoj popularnosti i našem iskustvu :

  • Superbet,
  • Mozzart bet,
  • Soccer bet,
  • Admiral bet,
  • BetOle.

Sve ove kladionice koje smo pomenuli pružaju svašta za svoje igrače, kako nove, tako i stare. Velika većina njih nudi bonuse prilikom registracije u vidu besplatnih spinova za slotove, freebet kredita za klađenje, pa i tikete u iznosu prvog depozita. Ono što Superbet i BetOle izdvaja od ostalih kladionica iz priloga jeste da su to isključivo online kladionice i ne možete ih posetiti fizički kao što je to slučaj sa Soccer-om, Mozzart-om ili Admiral Bet-om.

Sve što vam je potrebno za te dve kladionice jeste račun u banci, kartica sa kojom ćete vršiti uplate i isplate, a nakon registracije igre mogu da počnu. Možda ćete biti skeptični zbog ovoga, ali ne bi džabe Nikola Jokić snimao reklamu za Superbet da je prevara u pitanju, zar ne? Ukoliko volite da pratite poene košarkaša, Admiral bet kladionica nudi vam mogućnost da uživo u toku meča postavite opkladu na igrača kojeg želite. Ukoliko želite da pokušate sa nekom inostranom kladionicom, savetujemo da pogledate najbolje strane online kladionice koje smo vam izdvojili danas, a one su:

  • Bet365,
  • 1xBet,
  • William Hill,
  • Bet-at-home.

Bilo koji izbor da napravite između ove 4 kladionice sa renomeom, nećete napraviti grešku. Godinama unazad zvuče za najsigurniji izbor svakog kladioničara koji se kladi putem interneta.

Svaka ima svoj vid bonusa prilikom registracije, ali ste u obavezi da verifikujete nalog pre bilo kakve isplate. Mana pojedinih inostranih kladionica moze biti nemogućnost uplate sa vaših platnih kartica, ali ukoliko posedujete Skrill, Paypal ili bilo koji drugi virtuelni novčanik, nećete imati problema. Moguće je da smo nehotice izostavili neku kladionicu, ali možete baciti pogled na https://mightytips.rs/ i proveriti njihov izbor. Teško je odabrati kladionicu koja će imati sve što vam je potrebno, ali naš ekspert za klađenje Jadranka Sojkić može vam pomoći u odabiru. Njeno iskustvo vam može doneti profit i dati uvid sve što vas zanima u vezi online klađenja i sigurni smo da ćete naći onu koja vam najviše odgovara. Mightytips već neko vreme prednjači kada je svet klađenja u pitanju i svakako vredi istražiti nešto o ovoj temi na njihovom sajtu.

budite korak ispred: upoznajte najbolje online kladionice u srbiji i pobedite!
Budite korak ispred: Upoznajte najbolje online kladionice u Srbiji i pobedite!

Kada udari nostalgija, gužvajte tikete!

Uprkos svim prednostima koje pružaju kladionice u Srbiji online apsolutno ništa ne može da zameni onaj stari dobri osećaj kada od besa zgužvate tiket koji vam je pao i gađate teletekst na ekranu televizora.

Tačno je da ste sada u mogućnosti da se kladite u svakom minutu utakmice, da izvršite turbo isplatu kada čekate poslednji par, ali zagriženici i dalje vole da osete papir među prstima kada počnu utakmice. To je jedini osećaj koji najbolje online kladionice u Srbiji ne mogu da vam pruže, a sve ostalo što mogu na dohvat ruke vam je, ili barem na najbližem pametnom uređaju koji vam je u blizini.

Možda vas zanima